BuildFlow-tjenesteplattformen fokuserer på informasjonsstyring og digitale integrasjoner rundt byggematerialer.

Byggevareindustrien har i mange år vært en stort sett analog industri med mange manuelle ressurser som krever trinn. Hele bransjen har gått fra å være "den siste grensen" til at alle aktører nå er klare til å digitalisere de forskjellige trinnene fra byggeplanlegging, tilbud, priser, leverandørinformasjon til sluttkjøp. Flere trinn i informasjonsprosessen er nå slått sammen sikrere via digitalisering. Ikke så overraskende vokste e-handel med byggevarer med omtrent 40% i 2016. Fra lave nivåer, men fremdeles den raskeste av alle bransjer, og det ser ut til at denne trenden vil holde. Bare i Sverige omsetter byggevareindustrien for cirka 100 milliarder svenske kroner. BuildFlow er med sine nåværende forretningsområder midt i denne prosessen.

BuildFlow har siden oppstarten i 2013 gått inn i nye områder der informasjon og digitalisering manglet eller manglet. BuildFlows grunnleggende grunnlag er selve sammenligningen av byggematerialer og informasjonen om dem.
Vi i BuildFlow ser de kommende årene som veldig spennende for industrien, men fremfor alt for utviklingen av BuildFlow og våre tjenester.

Hva vi gjør

BuildFlow er en tjenesteplattform for informasjon om byggevarer som vi kan tilby en rekke tjenester for produktinformasjon, prissammenligning, prisanalyser, ekstern overvåking, integrasjoner og digitale prosesser for planlegging og innkjøp.

Oppdraget vårt

Å være Europas største sammenkoblede database med informasjon og priser for byggevarer. Gi bransjen en bedre forståelse av hvordan de kan vokse gjennom BuildFlows data, analyser og innsikt. BuildFlow vil bidra til å digitalisere prosessene for hele verdikjeden i byggebransjen.

Våre mål

Bli den største dataleverandøren i Europa av produktinformasjon og priser for byggevarer.
Bli den største dataleverandøren i Europa for prisanalyser av byggevarer.
Vær den ledende digitale plattformen for handel med byggematerialer for profesjonelle byggherrer i Europa.