Prisposisjonering

Du kan raskt og enkelt overvåke et stort antall produkter og sørge for at prisene er riktige.

Markedsdata

Insight gir deg økt konkurranseevne ved å identifisere, innhente og analysere all markedsprisdata i byggevaremarkedet.

Business intelligence

Et tydelig innblikk i prisnivået og produkttypene til aktører i markedet gir et bedre bilde av hvordan du vil posisjonere deg.

Konkurrent Analyse

Gjennom en bedre forståelse av hvilke prisnivå konkurrenter har for forskjellige produkter, kan bedre beslutninger tas er knyttet til dine strategier og lønnsomhetsmål.

Benchmark for prisnivåene

En økt forståelse av prisnivået til forhandlere av dine produkter gir gode muligheter for økt lønnsomhet for deg som leverandør.

Tilpassede analyser

Det er god plass til å få tilgang til rådata og statistikk for å utføre analyser selv.

BuildFlow Insight

BuildFlow Insight analyserer prisingen av byggevarer og gir en dypere forståelse av priser, konkurranse og trender. Dette vil skape et bedre grunnlag for å øke konkurranseevnen, salg og lønnsomhet.

I det digitale landskapet blir det stadig viktigere å være konkurransedyktig.Alle aktører som på noen måte er forbundet med produksjon eller salg av et produkt,må forstå alle aspekter av den digitale markedsplassen.Et område som er spesielt utfordrende er prisbildet.Digitalisering skaper en større dynamikk i prissettingen gjennom åpenheten det gir og mulighetene på nettet gjør det lettere for flere spillere å nå ut med produktene sine til en større masse.I dag er det en enorm mengde forskjellige prisdata på nettet som kan være gull verdt hvis de håndteres riktig.

Vi har laget løsningen med BuildFlow Insight.Et smart og intuitivt verktøy som hjelper deg å jobbe mer effektivt og dynamisk med prissettingen.Insight tar inn prisdata, behandler dette og presenterer klare analyser fullstendig tilpasset dine behov.

Hvis du vil vite mer, fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så hører vi snart fra deg!

Bestill en demo

Vi kontaktar deg for en gratis demonstrasjon av BuildFlow Insight

Sverige

Gjuterigatan 2
641 30 Katrineholm

magnus@buildflow.se

+46 768 53 37 79

Norge

Karenslyst Allé 2
0278 Oslo

erik@buildflow.se

+47 908 85 797

Takk! Meldingen din er sendt.