2019-10-01
BuildFlow AB lanserte sin nordiske digitale innkjøpsportal Connect i Sverige og Norge. Med BuildFlow Connect kan entreprenører, byggherre og andre som jobber med byggmateriell enkelt og raskt finne produkter, sammenligne priser og bestille byggvarer et sted.

BuildFlow Connect startet med en idé om å forenkle prosessen for håndtering av forsikringsoppgjør i samarbeid med kalkuleringsprogram, forsikringsselskaper og byggvarehandelen.
Faktiske priser allerede i kalkuleringen, oppfølgingsmuligheter for forsikringsselskapene og digitale bestillinger direkte til byggvarehusene minimerer manuelt arbeid, gir bedre kontroll for forsikringsselskapene og minsker risikoen for feil bestillinger.

"Vi ser at vår tjeneste BuildFlow Connect sparer tid i alle ledd når det gjelder informasjon og priser på byggemateriell" forklarer Magnus Svensson VD på BuildFlow

Entreprenører kan gjøre sine prisberegningen direkte i Connect gjennom å legge inn sine rabatt avtaler. Byggvarehusene på sin side sparer kostnader ved å unngå manuelle håndtering av forespørsler fra entreprenørene og de får inn alle forespørslene med egne artikkelnummer. Med den frittstående BuildFlow Connect som lanseres i Sverige og Norge i dag vil vi gi økt kontroll til alle som arbeider med byggprosjekter. BuildFlows komplette database gir tilgang til nærmere 5 millioner artikler via ca 120 tilbudene i Sverige og ca 100 tilbydere i Norge. Connect støtter import av prosjekter fra kalkyleverktøyet til MEPS og Bidcon, digitale bestillinger fra for eksempel Beijer Bygg og fra byggvarehus som ikke er digitalisert.

"Importen av kalkylefilene med direkteoversetning til respektive varehus sine artikkelnummer og priser er den store styrken i systemet og besvarer både tid og minimerer risken for feilbestillinger", fortsetter Magnus.

Om kort tid lanseres ytterligger tjenester i BuildFlow som gjør at byggherre enkelt kan sette sammen et tilbud til sine kunder og få et effektiv oppfølgingsmulighet som øker sjansen for å vinne prosjektet, integrering av flere prosjektverktøy, lagerstatus og mye mer..

Allerede i dag kan byggherrer i Sveige og Norge registrere seg og få kontroll på sine prosjekter. Øvrige land i Norden og Europa ligger i planene fremover.
Les mer og registrer som kunde hos BuildFlow Connect i dag!

BuildFlow Connect Sverige
BuildFlow Connect Norge

Tilbake