Bak rustningen

2024-05-09
Et lite intervju med en av våre ansatte som jobber med å utvikle BuillFlow sine tjenester.

Läs mer

Hvorfor begynte BuildFlow med å dele CO2-data?

2024-04-17
BuildFlow jobber tett med flere aktører i byggebransjen. Vi har kunder som jobber innenfor flere ulike områder, for eksempel byggevarer, forsikringsselskaper, kalkulasjonsprogramvare og profesjonelle byggherrer.

Les mer

Samarbeid med Byggmakker

2024-03-22
Les om vårt samarbeid med Byggmakker, der BuildFlow har skreddersydd en CO2-kalkulasjon for deres kunder

Les mer

BuildFlow Insight

2024-03-14
Nordens største prisinnsamlingstjeneste for byggevarer

Les mer

BuildFlow Connect

2024-03-08
Vi effektiviserer og optimaliserer skadeutbedring i forsikringssaker.

Les mer

Prisutvikling 2023 Byggevarepriser

2024-02-01
Inflasjon og renteøkninger i 2023 førte til at prisene på byggevarer steg. Det er litt grunn til bekymring på horisonten.

Les mer

Om byggevarekampanjer: Dører

2024-01-25
BuildFlow sitt avanserte overvåkingssystem henter daglig inn informasjon om produkter og priser i byggevarebransjen. Vi overvåker nesten en million unike artikler. Det gjør at vi kan se alle små og store prisjusteringer. I dag skal vi se nærmere på dører.

Les mer

Historien om BuildFlow

2024-01-18
BuildFlow - Fra sammenligningsside til ledende byggematerialdatabase

BuildFlow har utviklet seg fra en enkel sammenligningsside for hjemmefiksere til den største byggevaredatabasen i Norden, med over 6 millioner prispunkter. Magnus Svensson startet BuildFlow i 2014 med visjonen om å forenkle innkjøp av byggevarer for privatpersoner.

Les mer

Om byggevarekampanjer: Parkett

2024-01-11
BuildFlow sitt avanserte overvåkingssystem henter daglig inn informasjon om produkter og priser i byggevarebransjen. Vi overvåker nesten en million unike artikler. Det gjør at vi kan se alle små og store prisjusteringer. I dag skal vi se nærmere på parkett.

Les mer

Om byggevarekampanjer: Byggisolasjon

2023-12-15
BuildFlow sitt avanserte overvåkingssystem henter daglig inn informasjon om produkter og priser i byggevarebransjen. Daglig overvåker vi nesten en million unike artikler. Det gjør at vi kan se alle små og store prisjusteringer. I dag skal vi se nærmere på byggisolasjon

Les mer

Om byggevarekampanjer: PEISOVNER

2023-12-08
BuildFlow overvåker løpende utviklingen i byggevarehandelen. Vi ser blant annet på merkevarekampanjer og tilhørende priser. I tillegg registreres hvert døgn over en million observasjoner prisutvikling på byggevarer (som ikke er kampanjevarer).

Les mer

Om byggevarekampanjer: INNENDØRSMALING

2023-11-28
BuildFlow sitt avanserte overvåkingssystem henter daglig inn informasjon om produkter og priser i byggevarebransjen. Daglig overvåker vi nesten en million unike artikler. Det gjør at vi kan se alle små og store prisjusteringer. I dag skal vi se nærmere på innendørsmaling.

Les mer

Nye regler for salgsmarkedsføring i Norge fra 1. Oktober

2023-10-10
1. oktober 2023 kom det nye regler om salgsmarkedsføring som markedsførere bør vite om.
Dersom du bruker prisreduksjon som et middel for å selge varer, kalles det salgsmarkedsføring. Dette er ofte forbundet med ordet «salg», men har også ofte andre kampanjenavn som «back to school», «nyttårssalg» og så videre. Disse kampanjene er en viktig del av varehandelen, og derfor er endringer i lovgivning som regulerer dette betydningsfulle.

Les mer

Sjekker hvilke byggevarer som er best for miljøet

2023-09-18
Buildflow lanserer objektiv klimakalkulasjon for nordiske byggvarer. Dette gir i enkelhet mer oppmerksomhet og mindre klimafotavtrykk ved oppussing og renovasjon.

Les mer

BuildFlow lanserte sin nordiske digitale innkjøpsportal Connect i Sverige og Norge

2019-10-01
BuildFlow lanserte sin nordiske digitale innkjøpsportal Connect i Sverige og Norge. Med BuildFlow Connect kan entreprenører, byggherre og andre som jobber med byggmateriell enkelt og raskt finne produkter, sammenligne priser og bestille byggvarer et sted.

Les mer

Prisjämförelse altan Sverige 2019

2019-07-01
Genom att välja det billigaste varuhuset kan en privatkonsument spara mer än 9 219 kr, motsvarande över 39%. Detta är en ökning på ca 7% sedan samma mätning för ett år sedan.

Den oberoende prisanalystjänsten Buildflow har jämfört kostnaderna för ett typiskt svenskt altanprojekt för fjärde året. Resultatet av undersökningen visar att prisskillnaderna ökat mellan lågprisaktörerna gentemot proffsvaruhusen.

Les mer

BuildFlow och Price Edge i samarbete

2019-03-27
BuildFlow har glädjen att presentera ett samarbete med Price Edge som erbjuder marknadens ledande prissättningsverktyg. Med en unik AI-motor för att optimera prissättning ökar Price Edge lönsamheten för e-handlare med i snitt 2-10%.
Samarbetet innebär att du som användare av analysverktyget BuildFlow Insight kan få kraftfulla verktyg för prissättning kombinerat med unika prisanalyser.

"Detta samarbete var för oss helt naturligt. Price Edge erbjuder den sista pusselbiten för att ge våra kunder och marknaden den absolut ledande lösningen för prisanalys och prissättning", Magnus Svensson, CEO BuildFlow.

"Vi ser en nisch-aktör som BuildFlow som en perfekt partner att växa med inom just bygg-, järn- och färgvaruhandel-segmentet. Dels pga. BuildFlows djupa branschkunskap, men också pga. deras helt unika basvarustruktur som ger perfekta förutsättningar för att jobba med en sofistikerad prissättning på ett helt annat sätt", Rickard Glamsjö, CEO Price Edge.

Vill du prova på avancerade prisanalyser kombinerat med sofistikerad prissättning? Kontakta oss idag!