2024-03-08

Vi effektiviserer og optimaliserer skadeutbedring i forsikringssaker.

BuildFlow Connect er det eneste verktøyet på markedet som hjelper aller parter i forsikringssaker. I dag i Norge og i Norden brukes primært kalkulasjonsprogrammene, MEPS og ICC (In4mo) i forbindelse med skadesaker. Entreprenøren bruker veldig mye tid i etterkant av skadekalkulasjon til å finne byggevarer, og det er ikke uvanlig med 3-4 rapportert tilbake til forsikringsselskapet på hva som er innkjøpt, hva som er miljømerket og hva klimaavtrykket er på kjøring og byggevarer.



BuildFlow Connect hjelper i dag alle aktørene i skadeforsikringsbransjen med å importere kalkylefiler for optimalisering. I programmet leser enkelt inn kalkylefilen, du setter opp dine favorittbutikker og laster opp rabattavtaler. Programmet optimaliserer deretter materialbestillingen basert på de kriteriene som er viktigst for deg. Eksempelvis varetilgjengelighet og mest miljøvennlige varer. Er du deretter fornøyd trykker du deg enkelt videre og sender handlekurven til butikkens proffportal. Det finnes til og med mulighet for å sende bestillingen direkte til din kontaktperson i en enkelt lokal butikk.

Etter bestillingen er sendt får du en kvittering på hva som er handlet på hvilken skadesak. En fullstendig miljø- og Co2-rapport (GWP) som kan sendes videre til forsikringsselskapet. Dessuten er det mulighet for å ta ut uke-, måned-, kvartal- eller års-rapporter på miljø og Co2. Samarbeidet vårt med Norsk Byggtjeneste sikrer og enkel tilgang til all FDV-dokumentasjon til saken.

Reduser kostnader, spar tid, unngå feilbestillinger og øk kvaliteten. Få full kontroll på materialvalg, dokumentasjon, miljørapportering, kostnader og rabatter på alle prosjekt, og spar verdifull tid samtidig som du øker marginene med prisinformasjon i sanntid.

Tilbake

Send oss en melding

Har du spørsmål om våre produkter, tjenester, eller hvordan vi kan bistå deg? Vi er her for å hjelpe deg.

Takk! Meldingen din er sendt.